Dansen kan je leren!

Happy Dance is een trendsetter in het verstrekken van danslessen in diverse disciplines zoals trendy, Latijn-Amerikaanse en standaard dansen, aan enkelingen, koppels en groepen, zowel intra als extra muros.

 

Happy Dance is een erkend Euro Dance Center. Dit internationaal kwaliteitslabel is de erkenning voor de kwaliteit van de opleidingsnormen opgelegd door WD&DSC "World Dance and Dance Sport Council".

 

Zijn erkende en gediplomeerde docenten met een jarenlange ervaring als dansleraren, choreografen en juryleden. Zij zijn lid van Buldo (Belgische Unie Dansleraren en Omgangsvormen), Dansliga, Bloso en andere nationale en internationale organisaties.

 

Dansen is voor velen een ideale hobby of sportbelevenis. Het is niet alleen prettig, gezond en ontspannend, maar het bevordert ook het zelfvertrouwen en het sociaal contact. Iedereen kan leren dansen!
Onze lessen zijn een leuke ervaring voor alle cursisten, die in een gemoedelijke sfeer, ieder op zijn eigen ritme samen met een partner, het dansen willen leren en beleven.
Happy Dance zal er toe bijdragen de grondslag te leggen voor levenslang dansplezier. Het loont de moeite!

 

Handy Dance organiseert danslessen en wedstrijden voor personen met een beperking. Deze dansclub is een voortrekker in het rolstoeldansen.