Happy Dance staat ter beschikking van firma’s, administratieve diensten, universiteiten, conservatoria, instellingen, rusthuizen, verenigingen, film- en spektakelorganisaties.
U kunt bij ons terecht voor dansinitiaties, teambuilding, workshops, coaching, choreografie-ondersteuning en andere…..Belgium & worldwide.

 

Private lessen zijn een welkomstgeschenk voor allen die naar eigen wens, op maat, bepaalde dansen willen aanleren en niet over de nodige tijd beschikken om groepslessen te volgen.

 

Start uw huwelijk met de juiste voet!

De openingsdans is één onvergetelijke belevenis voor pasgehuwden. Wacht niet tot het laatste ogenblik om u voor te bereiden.

Ieder koppel is uniek en dient zich als dusdanig te profileren op de dansvloer. Maak een muziekkeuze, koop je schoenen, neem de afmetingen van de dansvloer en vertel ons enkele geheimpjes over de jurk.

Wij maken in functie van de diverse parameters de choreografie van de openingsdans en bepalen in onderling overleg, waar, wanneer, hoe en met wat te beginnen, te eindigen, te wisselen en zoveel meer.

Maak er iets moois van!

 

Onze dansleraren hebben lange ervaring als choreografen voor film, televisie en dansproducties.